Sportactiviteit Bedrijven

Allerlei leuke feestjes en uitstapjes voor vrienden, verenigingen, familie en collega's.

Den Haag

 

 • Bedrijfsuitje?,Bedrijfs-uitje,Personeelsuitje en ...Bedrijfsuitje, personeelsuitje of Origineel-Bedrijfsfeest organiseren Actief schietsport - feestje, Personeels-Feesten, Bedrijfsfeest, Bedrijfsevent, Personeelsfeest, Bedrijfsevenement, Businessevent.
 • Keertje wat anders dan de standaard uitjes een spannend uitje op naar de schietbaan wij hebben een indoor schietbaan dus voor elk weertyp. schieten met echte Geweren onder begeleiding van ervaren schutters.

 

indoor-arrangementen - Uitstapjes met sportieve bedrijfsactiviteiten - Activiteiten voor Bedrijven

 

 • Wij verzorgen Bedrijfsactiviteiten tot 50 man maar als combinatie met ander Bedrijfs-Activiteiten kunnen wij grotere groepen ontvangen wij hebben ook Paintballen.
 • Voor paintball - Activiteiten Info.
 • Wij hebben al veel Indoorsport Bedrijvigheid met Bedrijven-uitjes op onze schietbaan en hebben ook meerdere bedrijven vaker terug gehad.

 

 Spannend  Activiteit Bedrijven  -  Verrassende bedrijfsactiviteiten  -  Schietsport  -  Activiteiten voor Bedrijven

 

 • Dus voor het Organisatie Sportieve Activiteiten kunt u bij ons terecht op de Haagse schietbaan.Onze schietenbanen zijn indoor schietbanen en niet van het weer afhankelijk,vaak is het weer de grote speelbreker en valt Bedrijfsactiviteiten erg tegen
 • Is het de hoogste tijd voor een Bedrijven - Sport - Activiteiten te doen binnen uw bedrijf? ...
  Neem eens een kijkje bij schietsportuitje. Keertje een ander Bedrijvenuitje samen met de baas en werknemers naar de schietbaan en dan eens kijken wie de meeste punten bij elkaar schiet misschien wel de vrouw van de Baas en misschien schiet je zelf wel de meeste punten.

 

Sprotief-Uitje voor Bedrijven

 

 • Bij Indoorshooting Noordhaghe kunt u schieten met een assortiment aan kleinkaliber-wapens.Hiervoor is geen schietervaring nodig. Noordhaghe zorgt altijd voor ervaren instructeurs, de veiligheid gaat voor alles. 
 • Wij richten het Sportactiviteit Bedrijven-arrangement geheel naar maat voor u in, dat wil zeggen qua aantal personen  / deelnemers, aantal schietbeurten en tijdsduur.
 • Iedereen die wil deelnemen aan schietsportuitje heeft een I.D of Rijbewijs of Paspoort Nodig zonder een van deze 3 is het schieten niet mogelijk.

 

 • De prijzen zijn vanaf € 30,00 per persoon, bij Sportactiviteit Bedrijven - groepen groter dan 10 personen. Voor Sportactiviteit-groepen kleiner dan 10 personen bedragen de kosten € 35,00 per persoon. Voor verder informatie zijn wij op werkdagen te bereiken tussen 10:00 uur en 22:00 uur en zaterdag tussen 10:00 uur en 1700 uur.
 • Wok hebben eigen Parkeer plaatsen en deze zijn gratis en zijn deze parkeer plaatsen vol geen probleem ook op de Kerkentuinenweg is het gratis.

 

Promotie Team Noordhaghe
Tel: (070) 402 05 06
Fax: (070) 402 05 07

 

 

 

 

De Wapens

 

geweer - schietbaan

schietbanen

schietbaan

schietsportuitje den haag

vrijgezellenfeest dames den haag geweren

vrijgezellenfeesten mannen en vrouwen schietbaan

geweer schieten vrijgezellenfeesten schietbaan

 

 

 

 

 

 

Eye-C Multimedia