vrijgezellenfeest - mannen - vrijgezellenfeest - vrouwen

 

 

    Vrijgezellenfeest mannen en vrijgezellenfeest vrouwen

 

  • Wie gaat er trouwen en nu een gaaf en anders vrijgezellenfeest organiseren dan is misschien Schietsport uitje wel een goed idee.
  • Het Vrijgezellenfeest kan als vrijgezellenfeest Dames en vrijgezellenfeest mannen ook zeer geschikt voor de oudere vrijgezellenfeesten.

 

  • Samen met de vrijgezellen - vrienden of vrijgezellen - vriendinnen naar de Haagse schietbaan en schieten onder begeleiding met Geweren en kijken wie het beste schiet.

 

  • Weer eens een ander vrijgezellenfeest dan de standaard vrijgezellenfeesten, schietsportuitje kan worden gedaan door vouwen en mannen, schietsport is wel een beetje een mannen iets. vrouwenfeesten zijn zeker een leuke beleving en bij de vrijgezellenfeest dames doen de dames zeker niet onder voor de mannelijke schutters soms zijn ze zelf beter,

 

  • Vaak word Schietsportuitje als start van de vrijgezellendag gedaan een leuk begin deze Indoor activiteiten dus ook bij regen en sneeuw niet afhankelijk van het weer. wij zitten in een kelder dus zomers lekker koel, wij schieten op papieren schietschijven en proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te scoren en dat valt niet altijd mee.

 

  • Er word geschoten met 6 verschillende klein kaliber Geweren en met elk Geweer 6 schoten dus totaal 36 schoten, schieten is eenconcentratie sport sommige geweren hebben standaard richtmiddelen maar wij hebben ze ook met richtoptiek zoals de Red Dot en Geweerkijker van alles wat wils,

 

  • Wij hebben wel een legitimatiebewijs, Rijbewijs, Paspoort, ID Kaart, erg belangrijk want zonder zo bewijs kan er niet worden geschoten.

 

  • Wilt u is eens kennis maken met de Schietsport dan is dit misschien wel een mooie gelegenheid om een te komen schieten op onze schietbaan ( schietkelder ).

 

Tot ziens bij Indoorschooting Noordhaghe 

 

 

De Wapens

 

geweer - schietbaan

schietbanen

schietbaan

schietsportuitje den haag

vrijgezellenfeest dames den haag geweren

vrijgezellenfeesten mannen en vrouwen schietbaan

geweer schieten vrijgezellenfeesten schietbaan

 

 

 

 

 

 

Eye-C Multimedia